Aura

Aura

Elämä on energiaa

Maija Bäckman

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

1,8 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789522863249

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.04.2014

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
31,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Aura – Elämä on energiaa on uudenlainen opas aurojen havainnointiin ja ymmärtämiseen. Kirjan harjoitusten avulla voi oppia näkemään auroja, ja laaja tietopaketti auttaa ymmärtämään mistä tässä ilmiössä on kyse.

Maija Bäckman on tutkinut auroja ja opettanut aurannäkemistä kursseillaan jo usean vuoden ajan. Kirja on auratyöskentelyn myötä syntynyt tutkimus auroista ja niiden eri kerroksista. Energiakentässämme näkyviä ilmiöitä voi tutkia monelta eri suunnalta, ja kirja haastaakin pohtimaan monia vanhoja energioihin liittyviä uskomuksia uudelleen.

Kirja sopii kaikille energioista kiinnostuneille, itsetutkiskeluun, tueksi henkiseen kasvuun ja avuksi mihin tahansa hoitotyöhön. Se on hyödyllinen opas niin näkijän työstä kiinnostuneille kuin ammattinäkijöillekin.
Maija Bäckman

Maija Bäckman

Maija Bäckman on tanssija ja näkijä, joka työskentelee erilaisissa näyttämötaiteen projekteissa, improvisoi mielellään ja on
loputtoman kiinnostunut auroista. Maija tekee henkilökohtaisia auraluentoja ja opettaa aurojen katsomista kursseillaan ympäri Suomea.

Energian Ihme: Kurkistus auraan

Hidasta elämää.fi

syyskuuta 2014

Aura – Elämä on Energiaa on hieno kirja elämästä ja sen suuremmista ulottuvuuksista, ei siis pelkästään auroista ja niiden näkemisestä. Maija kertoo omista kokemuksistaan ja oivalluksistaan ja ainakin minulle Maijan kertoma resonoi hyvin. Se on myös melkoinen tietokirja ja tämän kirjan jälkeen on helpompi jatkaa oppimista tekemällä ja kokemalla. Lyhyesti sanottuna: Omaa elämää tietoisesti elämällä ja aistimalla.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite