Asteroidit

Asteroidit

taivaan kullanmurut

Raimo Nikula

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

3,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515684462

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.11.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Monet osaavat tulkita astrologista syntymäkarttaansa, mutta harva osaa käyttää asteroideja tulkinnassa. Tässä tiiviissä kirjassa kuvataan neljää klassista asteroidia, Cerestä, Pallasta, Junoa ja Vestaa, niiden pääaspekteja planeettoihin ja kartan kulmiin (AS-DS, MC-IC). Asteroidien merkitys liikkuu vahvasti naiseuden tasolla, mutta myös miehille niillä on sanottavaa. Kirjassa seuraan lähinnä omia kokemuksia ja tunnettuejn ihmisten elämästä saatuja viitteitä miten asteroidit toimivat kartalla.
Raimo Nikula

Raimo Nikula

Olen astrologian veteraanisarjaa Suomessa. Aloitin astrologian opiskelun v. 1973, mutta virallisesti opiskelin humanistisia aineita Tampereen ja Helsingin yliopistoissa - kesken jäi (HuK) kun monet muut asiat kiinnostivat enemmän. Olen julkaissut seitsemän kirjaa astrologian eri alueilta, lisää kirjallisia tuotteitani löytyy Asto Logos - lehdestä ja kymmenistä monisteista sekä edesmenneestä Genitura-blogista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite