Askelia horisontin takana

Askelia horisontin takana

Mirjami Pelkonen

Matkailu & maantiede

Pehmeäkantinen

324 sivua

ISBN-13: 9789528007296

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.08.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
15,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Askelia horisontin takana jatkuu siitä mihin Siellä missä jossakin -kirja päättyi. Reissutarinoissa kuljetaan taas metrotunneleissa ja moottoriteillä, kinttupoluilla, kylänraiteilla sekä kadonneiden reittimerkintöjen perässä.
Kirja vie sinne missä vaelluspolut ovat mutaisia, mutkaisia ja mäkisiä. Tulivuoret tupruttavat, suurkaupunkien valot vilkuttavat, aallot loiskivat. Vastaan tulee piikkilanka-aitoja, pilviä ja pystysuoria seinämiä. Musikaaleja ja maailmanloppu. Sekä asennetaan yksi rakkauslukko.
Niin kauanhan tässä maailmassa ei olisi hätää, kun polkuja ja teitä riittäisi. Siihen asti oli riittänyt. Mitä sitten, jos ei enää riittäisi?"Ei varmasti kukaan muu pystyisi suunnistamaan yhtä päin honkia ja huijaamaan itseään niin hyvin niin väärään suuntaan kuin minä."

"Ensimmäiset vilkaisut ympärille uudessa maassa kertoivat, että kaikki kyltit puhuivat pelkkää sydänkäyrää ja joka puolella oli vain miehiä."

"Reggae jumputti puskurissa ja takakontissa niin, että tärisytti. Tuuli hulmusi avoimista ikkunoista. Sinisenä kimaltava meri lähestyi."
Mirjami Pelkonen

Mirjami Pelkonen

Mirjami Pelkonen (synt. 1984, Oulu) on tee-se-itse-matkailija, jonka mottona on: "feel-the-place". Parhaiten hän viihtyy vuorten rinteillä, vaelluspoluilla ja valtamerten äärillä. Hän pitää uusien paikkojen haistelusta mahdollisimman kummallisissa olosuhteissa.
Tähänastiset reissut ovat vieneet Mirjami Pelkosen kaikille mantereille ensimmäisen pitkän matkan suuntautuessa Australiaan vuosina 2004-2005. Sen jälkeen hän alkoi kärsiä usein kroonisesta matkattomuuspahoinvoinnista ja vuoristottomuustaudista. Niinpä tien päälle on täytynyt hypätä monta kertaa uudelleen. Suuret seikkailut on tehty löydettäviksi ja elettäviksi. Jokainen löytäköön omansa, kukin tyylillään.

Mirjami Pelkonen on kirjoittanut lukuisilla reissuillaan joka päivä matkapäiväkirjaa. Näiden arkistojensa lisäksi hän omistaa muun muassa kaksi rotevaa rinkkaa ja yhden rakettimaisen retkikeittimen. Matkatavaroihin kuuluu tätä nykyä myös rintareppu, rattaat ja ruokalappu.

Koulutukseltaan Mirjami Pelkonen on maantieteilijä ja luokanopettaja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite