Arvoituksellisia eläinrunoja
Suosittu

Arvoituksellisia eläinrunoja

Matti Kauppinen

Lastenkirjat

ePUB

7,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528060154

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.11.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
15,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Arvoituksellisia eläinrunoja teos sisältää ilahduttavia riimiteltyjä runoja yli sadasta eri otuksesta. Mukaan ovat päässyt lukuisa joukko kotimaamme villi- sekä kotieläimiä. Onpa seassa myös mukana muutama Afrikan tai Australian eläjä. Teos on tarkoitettu luettavaksi vaikkapa iltasatujen muodossa alle kouluikäisille lapsille rikastuttamaan heidän kielellistä varhaiskehitystään.
Kirjan alussa on kasteruno ja ohje, kuinka voit räätälöidä siitä omanlaisen perheen / suvun nuorta jäsentä koskevan. Runon voi lukea kaste- tai nimiäisjuhlan seremoniassa. Teos on siis samalla oiva lahja isovanhemmilta tai kummilta pienelle lapselle.
Muutamia arvoituksellisia runoja elävöittävät myös upeat piirrokset.
Matti Kauppinen

Matti Kauppinen

Matti Kauppinen on kuopiolainen myynti-/vientikoordinaattori, jonka vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu kirjoittamisen lisäksi muun muassa metsästystä, metsänhoitoa ja reserviläistoimintaa. Aiemmin häneltä ovat ilmestyneet romaanit Puro, Salakaato ja Siiskonen. Kaikkien hänen kirjojensa tapahtumat sijoittuvat ainakin osittain Kauppisen syntymäkotikuntaan Sonkajärvelle. Kauppinen ammentaa vaihtelevasti tarinoihinsa antia tosielämän tapahtumista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite