Artikkeleita talouden ja politiikan aihepiireistä

Artikkeleita talouden ja politiikan aihepiireistä

Matti Ranta

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Pehmeäkantinen

80 sivua

ISBN-13: 9789528051787

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.05.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
10,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjan tärkeimmät aiheet liittyvät talouteen, mutta esiin otetaan myös muita yhteiskunta-aiheita. Kirjan tekijä korostaa sitä, että palkkoja pitäisi ja on helppo nostaa, mikä on päinvastainen asenne, kuin vallitseva mielipide. Toinen talouteen liittyvä aihe ovat eri ehdotukset siitä, miten työttömyyttä voi pienentää.

Kirjassa vastustetaan vallitsevia suunnitelmia nostaa eläkeikää, koska se aiheuttaa työttömyyttä ja torjutaan väite, että maahan voi tulla työvoimapula, eli että siksi pitäisi tuoda ulkomailta työntekijöitä. Yksi kirjan väite on se, että työttömille on mahdollista maksaa suuri työttömän palkka sillä perusteella, että silloin saa muodostaa myös veroja valtiolle, kuten kaikkia palkkoja kohti valtio järjestää itselleen veroja ja nyt ei täydy maksaa työttömyyskorvauksia eikä vuokria työttömän hyväksi.

Lopuksi kirja ottaa kantaa hiilipäästöihin. Kirjassa vaaditaan tieteeltä sen tutkimista tarkasti, kylmettävätkö vai lämmittävätkö hiilipäästöt ilmastoa, kumminpäin ovat nämä asiat? Kirjoittaja uskoo ja perustelee, että runsaat hiilipäästöt kylmettävät ilmastoa, mikä on päinvastoin kuin ilmastoasiantuntijat nykyään väittävät. Siis hiilipäästöjä voisi lisätä. Ilmasto tulisi kylmemmäksi, mikä on tärkeintä ilmaston suojelua.

Kirjoittaja tuntee kansantalouden ja politiikan kysymykset hyvin kahdesta syystä. Yksi: kirjoittaja on lukenut yliopistossa kansantaloustiedettä ja toiseksi on aina harrastanut politiikkaa ja siihen liittyviä talouskysymyksiä, myös kirjoittanut näistä aiheista.
Matti Ranta

Matti Ranta

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite