Armollisuuden ajatuksia

Armollisuuden ajatuksia

Minä saan olla jokaisessa hetkessä

Marja-Leena Paakkunainen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

341,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523391499

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.04.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
17,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Voisiko olla mitään hoitavampaa, levollisempaa, vapauttavampaa kuin saada olla sitä, mitä on, täydellisessä hyväksynnässä? Voisiko?

Tässä kirjassa Marja-Leena Paakkunainen, fysioterapeutti, josta on tullut mielenrauhan ohjaaja, kuuntelija kertoo ajatuksin, miten hän on alkanut huomata mielentilan eli ajatukset ja miten tärkeitä ne ovat. Ajatus säätelee, miten suhtautuu itseen, kehoon, muihin, ympäröivään maailmaan, kaikkeen.

Kirja muistuttaa siitä, että voin valita, vaihtaa ajatukseni, sen miten katson, miten suhtaudun itseeni, havaintoihini ja kokemuksiini. Ulkoisessa armottomuuden maailmassa armollisuus unohtuu herkästi, siksi tämä muistutus: minä saan olla juuri sellainen kuin olen, mitään minuun lisäämättä tai minusta pois ottamatta.
Marja-Leena Paakkunainen

Marja-Leena Paakkunainen

Marja-Leena Paakkunainen on fysioterapeutti, joka on viimeiset 4-5 vuotta tietoisesti matkannut armollisuuteen, kohti täydellistä hyväksyntää. Omat kokemukset ja yli 30 vuotta terapiatyössä on avannut syvempää ymmärrystä hyvinvoinnista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite