Armenian vallankumouspäiväkirja

Armenian vallankumouspäiväkirja

Veretön vallankumous on mahdollinen

Ilkka Ronkainen

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

5,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528012931

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.06.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Maaliskuussa 2017 Armenian vapaimmiksi ja rehellisimmiksi sanotuissa eduskuntavaaleissa oligarkkien johtama tasavaltalaispuolue sai yksinkertaisen enemmistön ja vallankumousjohtaja Nikol Pashinyanin puolue 7,8 prosenttia äänistä. Huhtikuussa 2018 Nikol kokosi Armenian kansaa vallankumoukseen taakse kävellen, ensin kaksi viikkoa maaseudulla ja sen jälkeen kaksi viikkoa Armenian pääkaupungissa Jerevanissa. Marssikutsu vetosi armenialaisiin ja 7,8 prosenttia muuttui turuilla ja toreilla kansan enemmistöksi. Toukokuun 2018 alussa tehdyssä Gallupissa 99,1 % vastaajista kannatti vasta valittua pääministeri Pashinyania. Miten tämä oli mahdollista?
Ilkka Ronkainen

Ilkka Ronkainen

Valt. maisteri Ilkka Ronkainen on Tuupovaarassa syntynyt eläkkeellä oleva liikkeenjohdon konsultti, joka teki elämäntyönsä julkishallinnon liikkeenjohdon konsulttina. Ennen konsultin uraansa Ronkainen oli Lappeenrannassa kokopäivätoiminen kommunistipoliitikko. Hänet valittiin Lappeenrannan kaupungin valtuustoon toiseksi nuorempana vuonna 1977. Hän teki gradunsa Lappeenrannan asuntotuotannosta 1967-74, jonka tulokset salattiin aikanaan. Ronkainen viettää eläkepäiviään Armeniassa kirjoittaen kirjoja omasta elämästään. Hänen esikoisteoksensa oli hänen isästään kertova kirja Rahikainen -sotajermun siviilitarina, joka julkaistiin vuonna 2017.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite