Armeijan harmaissa Turusssa ja Säkylässä

Armeijan harmaissa Turusssa ja Säkylässä

Muisteluita armeija-ajalta PorPr Pstk-RYHMYRINÄ vv.1965-1966

Timo Honkala

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

336 sivua

ISBN-13: 9789523301849

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.11.2015

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
26,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjassa kuvataan kirjailijan omia kokemuksia armeija-ajalta Turussa ja Säkylässä. On sanottu, että kirja on ensimmäinen kirja, jossa joku on kuvannut johdonmukaisesti koko armeija-aikansa alusta loppuun.
Kirjassa kuvaillaan armeijaan tuloa ja alokkaan tuntemuksia siitä miten armeijan rutiineihin päästään sisään ja mitä alokkaiden päivät sisältävät. Edelleen siirrytään kuvaamaan aliupseerikouluaikaa, joka on alokas-aikaa haasteellisempaa. Armeijan loppuaika kuluu alikersanttina ja ryhmänjohtajana Turun Panssarintorjunta-
komppaniassa.
Kirjassa kuvataan niin sotaharjoitukset kuin kouluttajien otteet ja varusmieskavereiden toilailut sekä loma- ja vapaa-ajan puuhat.
Kirja on kirjoitettu pilke silmäkulmassa, joten se on hauska ja helposti luettava. Palauttaa lukijoille mieleen omat armeija-ajat ja kokemukset, jotka ehkä muuten unohtuisivat. Kirjassa 27 kuvaa.
Timo Honkala

Timo Honkala

Kaupunkineuvos , Helsingin kaupungin eläkkeellä oleva apulaiskaupunginjohtaja Timo Honkala on aikaisemmin kirjoittanut ja kolme kirjaa, jotka ovat TANSSIN KUTSU, ARMEIJAN HARMAISSA TURUSSA JA SÄKYLÄSSÄ sekä 100v STADIN JORTSUJA JA TANSSIMESTOJA.
Kirjojen hyvä menekki ja niistä saatu myönteinen plalaute on saanut kirjoittajan tarttumaan nuoruuden tanssimuistojen aiheeseen vielä kerran hankittuaan sitä ennen runsaasti materiaalia aiheesta. Näin kirja palvelee kirjoittajan mielestä parhaiten lukijaa hänen palauttaessaan mieliin omia, hänen elämäkaarensa kannalta mukavia ja merkittäviä muistoja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite