Arctic Babylon III

Arctic Babylon III

Karhu turkissa Nato narikassa

Matti Luostarinen

Yhteiskunta & politiikka

Kovakantinen

656 sivua

ISBN-13: 9789515682000

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.02.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
55,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Matti Ilmari on maantieteen ja sosiologian professori ja dosentti, mutta myös kirjailija, kuvataiteilija, tieteen popularisoija, luonnonvaratalouden ja maaseudun tutkija, innovaattori ja innovaatio- ja mediatutkija, innovaatiopolitiikan kehittäjä. Luostarinen työskentelee vapaana toimittajana, tutkijana sekä bloggaajana, yhteiskunnallisena keskustelijana sekä kriitikkona. Monialaisuuden rinnalla Luostarista luonnehtii poikkitieteisyys.

Prof. PhD,ScD Matti Luostarinen is Doctor of Philosophy (University of Oulu) and Doctor of Political and Social Sciences (University of Turku). He has worked as professor, special scientists and research manager over hundred universities, research centres and firms, international organizations and clusters, also Academy of Finland, EU organizations, science parks organizations and other regional, national and international organizations. He has written over 5000 scientific or popular articles and 120 monographics books. He is also artist (cluster art) and write novels and blogs (Social media economy and strategy).
Matti Luostarinen

Matti Luostarinen

Vuoden 2022 tapahtumat lomittuvat yksiin vuosien 2011 ja 2015 dramaattisten tapahtumien kanssa, Pohjolassa ja Suomessa ne kokien. Käsite Babylon ja sen Arktinen Babylon 2011, 2015 ja 2022 tuovat globaalit atmo-, hydro- ja geosfääriset tapahtumat biosfäärin muutoksina arktisen ekono- ja sosiosfäärin sisälle, ravistellen antroposfäärin, ihmiskunnan kykyä, selvitä Euroopan hullun vuoden tapahtumista. Kirjasarjan kolmas osa - Karhu turkissa Nato narikassa, kajahtaa kuin Mainilan laukaukset suomalaisten kokemana Euroopan hullun vuoden talvena. Mikään ei ole entisensä, koko Arktinen Babylon kouristelee.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite