Anttu ja kiusanhenki
Suosittu

Anttu ja kiusanhenki

Milla Toro

Lasten ja nuorten tietokirjat

Vihko

36 sivua

ISBN-13: 9789528045755

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.05.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Anttu ja kiusanhenki

On Antun ensimmäinen päivä uudessa päiväkodissa, ja Anttua jännittää. Löytääkö hän yhtään kaveria? Yhden päiväkodin lapsista Anttu jo tunteekin, mutta valitettavasti Mira ei ole kovin kiva kaveri. Onneksi päiväkodissa on lapsia, jotka uskaltavat olla eri mieltä kiusaamisesta.
Milla Toro

Milla Toro

Milla Toro on ammatiltaan graafinen suunnittelija, joka on tehnyt ilmeitä ja logoja valtionhallinnolle ja yksityiselle sektorille vuosikymmeniä. Hän on myös useita vuosia kehittänyt erilaisia hahmoja, lähinnä kaloista, joilla on erilaisia hauskoja ja persoonallisia ominaisuuksia.

Tämä ensimmäinen kirja kiusaamisesta on hyvin henkilökohtainen, koska häntä itseään on kiusattu koulussa sekä hänen lastaan, joka sairastui vakavasti kiusaamisen vuoksi.

Hänen intohimonsa on kuvata tunteita ja niiden esiintuomia ilmeitä sekä sosiaalisia suhteita huumorin ja erilaisten tilanteiden kautta.

Kirjan ajatuksena on, että lapsiin voitaisiin vaikuttaa jo pienenä, jolloin kiusaaminen ei jatkuisi koulussa, opiskellessa ja työpaikalla.

Kirjoittajalla ja hänen lapsellaan on käynyt hyvin elämässä, kirjan tarkoitus on myös osoittaa, että kiusaaminenkin voidaan ratkaista kaikkien kannalta positiivisella tavalla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite