Anna minun tuntea taas

Anna minun tuntea taas

Elina Aaltonen

Osa 2 tästä sarjasta

ePUB

441,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528099383

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.11.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Helenan elämässä kaikki on viimeinkin raiteillaan.
Kun hän muuttaa Henrikin luo, saa hän kaiken, mistä on unelmoinut. Avioero Sampsasta on astumassa voimaan, uusi rakkaus kukoistaa, ja ikioma Irlannin Cob -ruuna Börje asuu vain kilometrin päässä.

Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan, ja pian Helena huomaa palanneensa lähtöruutuun. Hänen on rakennettava koko elämänsä uudestaan. Onneksi Börje kannattelee häntä silloin, kun mikään muu ei ole pysyvää.
Kun kohtalo sitten heittää hänen eteensä miehen menneisyydestä, näyttäytyy maailma aivan uudessa valossa. Luvassa on kokemuksia, joista Helena ei ole uskaltanut edes haaveilla.

Anna minun tuntea taas on toinen osa keski-ikäisestä Helenasta kertovaa aikuisen naisen hevoskirjasarjaa. Ensimmäinen osa Älä anna minun pudota ilmestyi vuonna 2020.
Elina Aaltonen

Elina Aaltonen

Elina Aaltonen syntyi Kuusankoskella vuonna 1986. Intohimo kirjoittamiseen heräsi jo lapsuudessa, ja polku kirjailijaksi alkoi taittamalla kirjoja isoäidin keltaisesta paperista. Lopulta omien tyttärien innostus ratsastukseen antoi Aaltoselle sysäyksen, joka sai hänet julkaisemaan hevosaiheisen esikoisteoksensa 34-vuotiaana.


Aaltonen sekä lukee että kirjoittaa pääosin arkirealistista ja romanttista kaunokirjallisuutta.

Julkaistut kirjat:

Älä anna minun pudota 2020
Ehkä tänä vuonna olet minun 2021
Anna minun tuntea taas 2021

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite