Anisa tahtoo kierrättää
Suosittu

Anisa tahtoo kierrättää

Salaado Qasim

Lastenkirjat

ePUB

3,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528032854

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.04.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
16,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Anisa on tokaluokkalainen tyttö, joka asuu perheineen pikkukaupungissa. Anisa pitää luonnosta ja viettää siellä paljon aikaa. Hän huomaa, että koulun pihalla ja ympäristössä on runsaasti roskaa, joka ei sinne kuulu. Hän saa ajatuksen roskajahdista, joka toteutuukin opettajan johdolla. Lapset oppivat lajittelemaan roskat, koulun piha siistiytyy ja kaikille jää hyvä mieli. Kun naapuruston pihalla järjestetään kirppis, Anisa vie pieneksi jääneet vaatteensa sinne myytäväksi. Anisa on päiväänsä tyytyväinen. Hän uskoo nyt voivansa omalta osaltaan vaikuttaa siihen, miltä ympäristö näyttää.
Selkeästi kirjoitettu kierrätysaiheinen kertomus jatkuu luettelolla, mitä jäteastioihin saa laittaa. Lystikäs ja havainnollinen kuvitus tukee tekstiä oivallisesti ja näyttää käytännössä, mitä keinoja jo lapsilla on maailmamme pelastamiseksi. Lasten lähtökohdista käsin laadittu pätevä kierrätysopas!
Salaado Qasim

Salaado Qasim

Salaado Qasim on koulutuksen ja yhdenvertaisuuden puolestapuhuja, vapaa kirjoittaja ja opettaja. Hän on työskennellyt kääntäjänä ja on koulutukseltaan humanististen tieteiden kandidaatti.

Lapsikin osaa kierrättää

lastenkirjahylly-blogi

maaliskuuta 2023

Anisa tahtoo kierrättää on hyvä esimerkki siitä, kuinka lastenkirjat nykyisin haluavat tarjota samastumispintaa kaikille lapsille (...)
Qasim tuo konstailemattomasti esille, että vaikka vastuu kierrätyksestä onkin aikuisella, niin lapsella on silti mahdollisuus osallistua oman arkensa pienillä valinnoilla ja ekoteoilla yhteisen tärkeän asian edistämiseen.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite