Amorialaiset

Amorialaiset

Saara Ervasti

Romaanit & novellit

Kovakantinen

204 sivua

ISBN-13: 9789522866851

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.07.2013

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Amorialaiset on kertomuskokoelma naisista, jotka elävät eri ajassa ja paikassa, minun mieleni sopukoissa. Heitä yhdistää kuitenkin ajaton kaipuu ikuisen rakkauden löytämiseen. Kirjan tarinat leikkaavat sydämen auki tutkien rakkautta ja ihmiskohtaloita eri näkökulmista. Näyttämöt vaihtuvat kivikaudesta aina kaukaiseen tulevaisuuteen, mutta jotkin asiat pysyvät muuttumattomina; rakkauden syvä kaipuu, haikeus ja sen polte. Tämä kirja on omistettu rakkaudelle, toiveelle että jokainen saisi kokea olevansa rakastettu, löytäisi tien Amoriaan.
Saara Ervasti

Saara Ervasti

Saara Ervasti (synt. 1980) on pohjoissuomalainen kirjoittaja. Tarinoita hän on luonut jo pienestä pitäen kertoen niitä omalle perheelleen. Pöytälaatikkoon on harjoiteltu kokopitkiä romaaneja ja lyhytkertomuksia. Aikuisiän tarinat syntyvät jonkin hetken, maiseman tai musiikin inspiroimina. Tekstien näennäisestä melankoliasta pilkistää usein esiin kepeää huumoria ja elämän ironisuutta. Amorialaiset on Saara Ervastin esikoisteos, johon hän on koonnut vuosien varrella kirjoittamiaan tarinoita teemalliseksi kokonaisuudeksi.

Amorialaiset

http://kirjasahkokayra.blogspot.fi

marraskuuta 2014

Saara Ervasti on ottanut rohkean askeleen kirjoittamalla eri aikakausien rakkaustarinoita ja liittämällä ne samojen kansien sisään. Rakkaus on aihe, josta halutaan lukea oli se sitten haikeansuloista tai todella vaikeaa. Aihepiirejä on miljoonittain, aivan kuin rakastuneitakin. Amorialaiset on sopivaa luettavaa, kun kaipaa eri aihepiireihin liittyviä novellimaisia tarinoita rakkaudesta. Kirjan nimi on hieno/kekseliäs ja kansikuva todella kaunis.""

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite