Aloittavan koirankasvattajan opas

Aloittavan koirankasvattajan opas

Katja Piiroinen

Luonnontieteet & ympäristö

Pehmeäkantinen

144 sivua

ISBN-13: 9789523307575

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.06.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
15,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Isolla osalla koiraharrastuksissa touhuavilla käy ainakin ohimennen mielessä koirien kasvattaminen ja jalostaminen. Kasvatukseen ja pennutukseen on syytä perehtyä huolella ennen, kuin omista pentueista alkaa haaveilla.

Aloitteleva kasvattaja ei tule ajatelleeksi kaikkia kasvatukseen liittyviä kysymyksiä, eikä kaikkea tietoa löydy saatavilla olevista oppaistakaan. Kasvattajan paras apu onkin toinen kasvattaja. Tämän kirjan kantavana voimana ovat kasvattajien omat kokemukset ja kertomukset. Teoksessa käydään läpi kasvatuksen peruskysymyksiä kennelnimen hankkimisesta sukutauluihin ja synnytyksestä pentuetapaamisiin. Aloitteleva kasvattaja ei tule ajatelleeksi kaikkia kasvatukseen liittyviä kysymyksiä, eikä kaikkea tietoa löydy saatavilla olevista oppaistakaan. Kasvattajan paras apu onkin toinen kasvattaja. Tämän kirjan kantavana voimana ovat kasvattajien omat kokemukset ja kertomukset. Teoksessa käydään läpi kasvatuksen peruskysymyksiä kennelnimen hankkimisesta sukutauluihin ja synnytyksestä pentuetapaamisiin.
Suurella osalla koiraharrastuksissa touhuavilla käy ainakin ohimennen mielessä koirien kasvattaminen ja jalostaminen. Kasvatukseen ja pennutukseen on syytä perehtyä huolella ennen, kuin omista pentueista alkaa haaveilla.
Katja Piiroinen

Katja Piiroinen

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite