Allianssi.125: Terra Unionia

Allianssi.125: Terra Unionia

Viides kirja

Raita Jauhiainen

Osa 5: Allianssi.125

Romaanit & novellit

ePUB

398,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528077763

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.05.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Terra Unionian viidennessä kirjassa Lena Vaal pitää rajavartioston kunniallisuutta epävarmana ja alkaa selvittää epäilyksiensä todenperäisyyttä. Samaan aikaan yhteistä tehtävää valmistellut Lemmus joutuu harkitsemaan suunnitelmasta poikkeamista, kun taas Tilia Linum yrittää luovia pitämiensä salaisuuksien ja antamiensa lupausten ristiaallokossa. Mikä siis ajaa kolmikkoa yhteisesti sovitun ja suunnitellun tehtävän edelle? Onko kyse velvollisuudesta, pakosta vai puhtaasta uteliaisuudesta?
Raita Jauhiainen

Raita Jauhiainen

Raita Jauhiainen on helsinkiläinen kirjailija, joka on julkaissut omakustanteena Allianssi.125-scifisarjaa. Sarjan kirjat julkaistaan pareittain kunkin osan puoliskon toimiessa itsenäisinä tarinoina, mutta toisiaan täydentäen. Tieteiskirjallisuudessa Jauhiainen on kiinnostunut etenkin dystopioista ja hänen suurin suosikkinsa on George Orwellin Vuonna 1984.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite