Alien Cover
Suosittu

Alien Cover

Juha Rahkonen

Romaanit & novellit

ePUB

693,6 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789523309289

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.08.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
0,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
...Ellen Ripleyn klooni oli kuollut runsaat neljäkymmentä vuotta sitten Alien-sodassa maapallolla. Yhtiö oli käytännössä tehnyt maasta kodin noille hirviöille, jotka se halusi ”tutkittavakseen”. Oliot, joilla oli musta iho, verenään happo, terävät raatelukynnet, veitsenterävä häntä, kieli, jossa oli pienempi suu. Niistä oli tullut täydellinen ase ihmisten tuhoamiseen. Tiedemiehistä oli tullut vain entistä hullumpia.

...Minä olin viimeisen vastarintaliikkeen komentaja Adrian Stroworzcyl ja nämä olivat tarinani lähtökohdat. Olin kuullut paljon kerrottavan legendaarisesta Ellen Ripleystä, joka taisteli Yhtiötä ja alien-hirviöitä vastaan. Hänestä tuli asiantuntija. Olin lukenut kaikki hänen kirjoittamansa raportit, joita Yhtiö oli hävittänyt parhaansa mukaan. Minä synnyin Alien-sodan loppupuolella, jossa isäni Joseph Stroworzcyl taisteli.
Juha Rahkonen

Juha Rahkonen

Juha Rahkonen on kirjoittanut innolla fantasiaa ja muutakin vuodesta 2001 lähtien, eikä hän nytkään ole hidastamassa vauhtiaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite