Ajatella, aforismeja!

Ajatella, aforismeja!

Aforismeja

Matti Saurama

Klassikot & runot

Pehmeäkantinen

80 sivua

ISBN-13: 9789528004233

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.07.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
8,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ajatella, aforismeja! on laaja valikoima Matti Sauraman aforismeja elämän eri kuvakulmista tarkasteltuina. Näkemyksiä kirkastavat usein paradoksit sekä asioiden vastakkaisuudet. Terävien ajatusten, suoran katseen sekä hiotun kielen ohella sanottavaa värittävät hymy, lämpö ja lyyrisyys. Tavoitteena ei ole mutkikkuus, vaan selkeys. "Sanat tulevat itsestään."

- Raikkaita oivalluksia! Positiivinen kokemus, teksti rullaa, runollisestikin.
Timo Lappalainen, runoilija, suomentaja, kriitikko
- Perhana että ovat hyviä! Viisas ja epäakateeminen tapa esittää asiat. Kieli elää konstailemattomasti, ajatus, oivallus ja huumori välähtelevät briljantisti. Lause vie mukanaan, lukijan suomi alkaa elää.
Esa Saarinen, filosofi, kirjailija, professori
- Hyviä, iskeviä, runomaisia. Monimerkityksellisyyttä, laulullisuutta.
Tommi Parkko, runoilija, toimittaja, kirjoittajakouluttaja, kustantaja
Matti Saurama

Matti Saurama

Matti Saurama on aforisti, kriitikko ja toimittaja. Päivä-, iltapäivä- ja aikakauslehtien avustajatyön ohella Saurama on kirjoittanut runoja, proosaa ja aforismeja.
Henkilökohtainen ja toisten tarkkailu, maailman tulo- ja menoarvion seuraaminen sekä kirjallisuuden parissa työskenteleminen, siinä Sauraman aforismitaipaleen väylämerkkejä.
Yksi erinomainen opas matkalla on ollut lapsi ja hänen antamansa opetus. Niin suvereeni oppi, että opettaja itse tuskin edes huomaa sitä antaneensa. "Parasta mitä on että lasten tekee mieli."

Timantteja, napakymppejä, huumoria - Matti Sauraman aforismit yllättävät lukijan

Demkraatti

tammikuuta 2018

Aforismit, joita myös mietelmiksi kutsutaan, lienee kinkkisin kirjallisuudenlaji. Muutamaan sanaan puristettu elämänviisaus, joko aukeaa lukijalle tai sitten ei. Demokraatin lukijoille kriitikkona hyvin tunnettu Matti Saurama kirjoittaa onneksi niin selkeästi ja selvästi ajateltua, timantinkirkasta kieltä, että lukijalta eivät heti kättelyssä ymmärtämisen työkalut lopu. (...) Sauraman osastoittain etenevä, harkitusti asemoitu teksti tempaisee lukijan mukaan heti ensimmäisestä aforismista lähtien. (...) Vuoden paras aforismikokoelma. Harkittu, salaviisas. Lämmin.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite