Ajan Loppu

Ajan Loppu

Rina Rovio

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

280 sivua

ISBN-13: 9789522864307

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.05.2012

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
18,95 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sara kaipaa elämäänsä lisää väriä ja seikkailua. Lomamatkallaan Meksikossa hän tutustuu historianopiskelija Peteriin, joka opastaa hänet mayojen historialliseen maailmaan.
Alueelta on kadonnut useita punahiuksisia naisia jälkiä jättämättä. Kunnes yksi ruumis löytyy. Agentti Corbes tutkii katoamisia. Miten uraanin salakuljetus ja alueella vaikuttava uskonnollinen lahko liittyvät toisiinsa? Ja miten mayojen profetia ihmiskunnan tuhosta vaikuttaa tapahtumien kulkuun? Talvipäivänseisaus 21.12.2012 on vain muutaman päivän päässä. Tapahtumat vyöryvät vauhdikkaasti ja Sara saa oman osansa seikkailusta.

Viihteellisen jännitystarinan tapahtumat sijoittuvat Meksikon Mayan Rivieran eksoottisiin maisemiin maailmanlopun tunnelmissa.
Rina Rovio

Rina Rovio

Rina Rovio on espoolainen, vuonna 1972 syntynyt kirjailija. Osan elämästään hän on viettänyt ulkomailla ja kirjoissaan hän kuvailee kokemuksiaan maista, joissa on oleskellut. Rina Rovion mielenkiinnon kohteina ovat myös uonto ja historia ja nämä teemat näkyvät hänen kirjoissaan vahvasti.

Website: www.rinarovio.com

Maya-uskomuksia

Ruumiin kulttuuri

lokakuuta 2012

Kirjailija Rina Rovio on rakentanut maya-kansojen maailmanlopun uskomuksen ympärille esikoisteoksensa tarinan. Ajan lopussa parisuhteen loppumisesta toipuva Sara pakene harmaata arkea kuumaan ja jännittävään Meksikoon. Upea Meksiko osoittautuu pian myös vaaralliseksi. Jukatanin niemimaalla on viimeisten lähikuukausien aikana siepattu selittämättömästi Saran kaltaisia, punatukkaisia naisia. Ja pian Sara joutuukin pelottavien pyörteiden keskelle. Aurinkomatkaksi suunniteltu loma muuttuu vyyhdeksi maya-uskomuksia, uskonlahkoa, kadonneita naisia ja uraanin salakuljetusta.

Rina Rovio kirjoittaa selvästi itselleen tärkeistä asioista. Kirja on täynnä vakuuttavaa faktaa historiasta ja maya-uskomuksista.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite