Ainon ja Reijon vuosikymmenet

Ainon ja Reijon vuosikymmenet

Raili Pelttari

Romaanit & novellit

ePUB

814,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528017356

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 05.04.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ensimmäisen kirjansa Raili Pelttari kirjoitti eläkkeellä ollessaan omista vanhemmistaan ja siitä ajasta, jolloin he elivät. Teoksessa Ainon ja Reijon vuosikymmenet totuudesta jalostuu tarinoita, jotka pyrkivät rehellisyyteen. Tarkastelun kohteena ovat arjen tärkeät asiat, rakkaus, ystävyys ja välittäminen. Siinä ovat nainen ja mies, jotka he saattoivat olla. Isona asiana on myös suuri suru mikä muutti elämän pitkäksi loputtoman harmaaksi päiväksi. Suru kuitenkin häipyi taka-alalle, mutta ei hellittänyt koskaan otettaan, vaan muutti heitä.
Raili Pelttari

Raili Pelttari

Raili Pelttari on pitkän linjan terveydenhuollon ammattilainen, joka on aina harrastanut kirjoittamista sekä yksityiselämässä että työssään. Terveydenhoitajana ja osastonhoitajana Raili Pelttarilla on vahva käsitys elämän moninaisuudesta ja sisällöstä. Hän on kirjoittanut viiden vuoden ajan kolumneja paikallislehteen. Niissä näkyy ja tuntuu oma eletty elämä ja ymmärrys myös toisenlaisista kohtaloista. Kirjoittamisessa katsantokanta on filosofisesti pohdiskeleva. Kysymykset ja mietiskelevät vastaukset avaavat lukijan ajattelua.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite