Aino ja Reino

Aino ja Reino

Tuula Rokka

Romaanit & novellit

ePUB

148,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528038641

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.01.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kuvaus vanhenevan pariskunnan elämästä muistisairauden kourissa.
Kipeän aiheen käsittelyä kepeyttävät pariskunnan keskinäisestä naljailusta ja kertoja-Ainon elämänasenteesta syntyvä huumori sekä lounaismurteen tarttuva poljento. Kirja on myös hyvin luettavissa murrealueen ulkopuolella. Tekstit ovat sekä hyväntuulisia että riipaisevia. Niihin on onnistuttu vangitsemaan inhimillisen elämän molemmat ääripäät. Tekstien pohjalta on mennyt teatteriesitys Oulun kaupunginteatterin vinttikamarissa 2010 / 2011.
Tuula Rokka

Tuula Rokka

Olen ollut kiinnostunut runoista ja kirjoista koko elämäni ajan. Eläkkeelle jäätyäni suoritin kirjallisuuskursseja ja osallistuin viikottaiseen runoryhmätoimintaan ja ryhdyin myös päivittäin kirjoittamaan tekstejä. Olen myös esittänyt tekstejäni monenlaisissa tilaisuuksissa. Painettuja omakustanteita on kertynyt kymmenkunta ja pöytälaatikosta löytyy muutamia lisää. Olen osallistunut myös Salon kansalaisopiston kirjallisuuskursseille, joita vetää Stella Vuoma / Tähtiteksti.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite