Ahto, Tarmo & Raimo

Ahto, Tarmo & Raimo

Erkka Gummerus

Romaanit & novellit

ePUB

226,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528089773

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.05.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Keväisessä Jyväskylässä ammattitaidottomat, mutta alalle koulutetut rakennusalan ammattilaiset saavat tehtäväkseen rakentaa rivitalon. Rakentaminen ei ota onnistuakseen ja virheestä toiseen kulkeva rakennusprojekti viivästyy vaihe vaiheelta. Kapuloita rivitalon rakentamiseen työntää myös toimitusjohtaja Sven Ruiski, joka sinnikkäästi ajaa alas suomalaisen duunarin oikeuksia virolaisten suojattiensa tieltä. Ahto, Tarmo ja Raimo saavat tehtävän, mutta saavatko hekään rivitaloa valmiiksi? Ja kuinka käy toimitusjohtajan? Voittaako suomalainen sittenkään aina?

Ahto, Tarmo ja Raimo on teos, joka kertoo humoristisella tyylillä nykyajan rakennusalan koukeroisesta maailmasta, missä ihmisarvo ei määräydykkään hänen osaamisensa perusteella, vaan vaakakupissa painavat enemmän työmiehen pärstän arvo. Kirja pohjautuu hyvin löyhästi kirjoittajan omiin kokemuksiin, mutta tunnustaa silti kirjan henkilöiden todenperäisyyttä.
Erkka Gummerus

Erkka Gummerus

Olen 34-vuoden ikäisillä päivillään akateemistuva haihattelija. Elämässä tehdyt valinnat ovat kujettaneet minua amiksesta yliopisto-opintojen pariin. Työuraani olen tehnyt koulutustani vastaavasti rakennusalalla.

Kirjoittamista olen harrastellut viimeisen kymmenen vuoden ajan. Aluksi pöytälaatikkoon novelleina nyttemmin internettiin blogina. Esikoiskirjani on rakas Ahto, Tarmo ja Raimo. Toisen teokseni teen taas iltahämärissäni omaksi ratokseni, josko myös terapiaksenikin.

Rakkain terkuin,

Erkka Gummerus

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite