Älä kerro muille ja muita romanttisia novelleja

Älä kerro muille ja muita romanttisia novelleja

Sara Storm

Romaanit & novellit

ePUB

2,1 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789523189911

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.05.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
1,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Silloin saapui pihalle Sami juoksujalkaa ja ärtyisänä.
– Mitä täällä tapahtuu? Oletko sinä lähdössä? hän tiukkasi minulta. – Mehän sovittiin, että olet ainakin kaksi tuntia vastineeksi mekosta.
Sillä hetkellä minä sain totisesti tarpeekseni – maitoparta-Samista, kuumakalle-Jannesta ja koko tästä typerästä suvusta, joka mittasi kaiken hienoissa titteleissä ja rahassa.
– Sinun mäntti serkkusi diagnosoi minut psykopaatiksi ja heitti minut ulos. Mutta tästä saat mekon takaisin! kiljuin. Vetoketju aukesi yhdellä rivakalla vedolla ja mekko putosi nilkkoihin. Viskasin sen saman tien aidan yli Samin jalkoihin. Minä olin tottunut reippaisiin vaatteiden vaihtoihin kulisseissa!
Sandaalit riisuin myös, mitä minä enää niilläkään. Ne heitin kohti Jannea, ja hän astui syrjään pelästyneenä. Sitten lähdin askeltamaan kotia kohti. Paljain jaloin. Rintsikoissa ja pikkupöksyissä. Ylväästi. Tämän minä osasin. Tämänkin! Missä oli nyt Teatterikorkean valintaraati, voi missä?
– Odota! Senkin hullu!
Mäntit pojat huutelivat perääni. Huudot olivat korvissani kuin hyttysen ininää.
(Sara Storm: Vuorosanat hukassa)

Miten mies vaihdetaan parempaan kesken kesälomareissun? Saako nainen etsiä rakkautta muualta, jos nettipelit ovat nielaisseet puolison? Voiko silti olla ihana, vaikka vetäisi kaksin käsin munkkeja eikä jaksa tehdä reisitreeniä?
Tässä kahdentoista viihdenovellin kokoelmassa Suomen kesässä kukkivat rakkaus, huumori ja erotiikka.
Sara Storm

Sara Storm

Viihdekirjoittaja Sara Storm kirjoitti vuonna 2012 lakkautettuun Regina-lehteen romanttisia novelleja, jotka voittivat lukuisia kertoja lukijoiden äänestyksen lehden parhaasta jutusta. Nykyisin hän kirjoittaa mm. Timantti- ja Lääkäri-pokkareita.

Kirjoittajan blogi löytyy osoitteesta: palavarakkaus.wordpress.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite