Älä anna minun pudota

Älä anna minun pudota

Elina Aaltonen

Romaanit & novellit

Kovakantinen

204 sivua

ISBN-13: 9789528090915

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.08.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
20,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Sydämentykytystä hänen lähellään. Mutta entä jos olet jo naimisissa?"

Pitkät, kuumat hevoskesät lapsuudessa, kun ruoho tuoksui ja kärpäset surisivat. Kilpailujännitystä, pitkien maastolaukkojen riemua, hevosen pehmeä hörähdys. Miltä tuntuu sukeltaa takaisin siihen maailmaan aikuisena?

Helenan lapset ovat jo nuoria aikuisia, kun hänen polkunsa johtaa takaisin hevosten luo. Talli ja sitä ympäröivä metsä suovat hänelle turvapaikan arjen ja näivettyvän avioliiton ongelmilta. Maailman ihanimman Irlannin Cob - ruunan lisäksi talliympäristö tarjoaa hänelle myös jännitystä ja päänvaivaa kahden karismaattisen miehen ilmaantuessa kuvioihin.

Älä anna minun pudota on hevosmaailmaan sijoittuva elämänmakuinen romaani, josta ei romantiikkaa puutu. Se on todellinen aikuisen naisen hevoskirja. Se osoittaa, ettei kaikki olekaan mustavalkoista, ja että rakkaus hevoseen voi ylittää unelmien rajoja.
Elina Aaltonen

Elina Aaltonen

Elina Aaltonen syntyi Kuusankoskella vuonna 1986. Intohimo kirjoittamiseen heräsi jo lapsuudessa, ja polku kirjailijaksi alkoi taittamalla kirjoja isoäidin keltaisesta paperista. Lopulta omien tyttärien innostus ratsastukseen antoi Aaltoselle sysäyksen, joka sai hänet julkaisemaan hevosaiheisen esikoisteoksensa 34-vuotiaana. Aaltonen sekä lukee että kirjoittaa pääosin arkirealistista ja romanttista kaunokirjallisuutta.

Elina Aaltonen - Älä anna minun pudota

Yksi luku vielä -blogi

syyskuuta 2020

On aina ihanaa löytää hevosaiheisia kirjoja, jotka sopivat myös aikuiselle lukijalle.
Pidin tässä kirjassa paljon kaikista hevosiin ja talliin liittyvistä osioista ja Helenan ja Börjen taivalta oli ilo lukea. Mukava, kun päähenkilö oli tavallinen nainen, joka oli tavallisen keskinkertainen ja jopa arka ratsastaja. Ja joka oli muutenkin kaikinpuolin tavallinen töiden, perheen ja reuman osalta.

Hevosentuoksuinen kirja-arvostelu

Indieklubi -blogi / Skessa Kaukamaa

marraskuuta 2020

Kirja muistuttaa paljon lasten ja nuorten hepparomaaneja niin ulkonäöllisesti kuin tarinan pituudeltakin ja romaani on varsin helppoa luettavaa. Itse tarina on kuitenkin suunnattu aikuisille.
Kehuna ja samaan aikaan myös kritiikkinä toteankin, että kirja ei juurikaan eroa kustantamoiden tarjoamasta kirjallisuudesta. Kannet ja sisus ovat huolella ja siististi toteutettu, mikä on ehdottomasti suuren kehun arvoista!

Sen sijaan indiekirjana tarina olisi voinut olla enemmän kokeileva. Nyt tuntui, että kirjailija ehkä halusi pysyä mahdollisimman turvallisella reitillä eikä rohkeutta Tarina eteni mukavassa tahdissa. Liialliseen jaaritteluun ei sorruttu, vaikka päähenkilön ajatuksia ja mietteitä käytiin osin läpi varsin perusteellisesti. Mutta juuri se olikin tämän tarinan pääosa - seurata, kuinka mielensä sisällä Helena käsitteli näivettynyttä avioliittoaan ja lastensa pesästä pois lentoa.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite