abstraICT art

abstraICT art

Art with Computer 1

Aapo Korte

Osa 1: Art with Computer

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

1,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515681850

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.07.2017

Kieli: englanti

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Art is great and wonderful because anyone can be an artist. The modern way to make art is to use a computer. This book includes twenty colourful and mostly abstract paintings made with computer. This is the first book in the Art with Computer book series.

Taide on hienoa ja suurenmoista, koska kuka tahansa voi olla taiteilija. Moderni tapa tehdä taidetta on käyttää tietokonetta. Tässä kirjassa on kaksikymmentä värikästä ja enimmäkseen abstraktia tietokoneella tehtyä maalausta. Tämä on ensimmäinen kirja Art with Computer (Taidetta tietokoneella) -kirjasarjassa.
Aapo Korte

Aapo Korte

Aapo Korte is a Finnish philatelist, poet and friend of art, who loves to write and make art. Korte is father of three children and he loves animals.

Aapo Korte on janakkalalainen filatelisti, runoilija ja taiteen ystävä, joka rakastaa kirjoittamista ja taiteen tekemistä. Filatelistina hän on keskittynyt postihistorian keräämiseen ja tutkimiseen sekä postikorttien keräilyyn. Hän on kirjoittanut kymmeniä artikkeleita postimerkki- ja keräilylehtiin. Runoilijana hän pitää erityisesti modernista runoudesta. Taiteesta erityisesti abstrakti taide, moderni taide ja tietokonetaide ovat hänen mieleensä. Itse hän tekee lähinnä abstraktia taidetta tietokoneella. Aapo Korte on kolmen lapsen isä ja eläinten ystävä. Nuoruudessaan Korte harrasti yleisurheilua Hämeenlinnan Kisassa; nykyään hän on penkkiurheilija ja jääkiekkojoukkue HPK:n kannattaja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite