52 Sunnuntain harjoitusta kirjoittamiseen

52 Sunnuntain harjoitusta kirjoittamiseen

Hanna Siltamäki, Heidi Lehto

Oppiminen & kielet

ePUB

2,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523304048

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.04.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
52 sunnuntain harjoitusta kirjoittamiseen on e-kirja, joka antaa koko vuodeksi tekemistä. Harjoitusten avulla innostut kirjoittamaan joka viikko yhä uudestaan. Useimpia harjoituksia voit tehdä moneenkin kertaan.

52 sunnuntain harjoitusta kirjoittamiseen lähti liikkeelle vuonna 2009 kun Inspiraation Maan blogissa ilmestyi joka sunnuntai kirjoitusharjoitus. Koostimme näistä vanhoista harjoituksista tämän kirjan, päivitimme osaa harjoituksista ja keksimme siihen pari uutta lisää.
Nämä harjoitukset ovat myös hyviä virikkeitä erilaisten kirjoitusryhmien kokoontumisessa. Näitä voit kokeilla tehdä myös ystäviesi kanssa.

Pidä hauskaa sanojen maailmassa!
Hanna Siltamäki

Hanna Siltamäki

Hanna Siltamäki on sanataideohjaaja Inspiraation Maassa. Hän on jo vuosia kirjoittanut pieniä tarinoita Torosta. Nyt hänen oma poikansa on innostunut myös Torosta. Poikansa innoittamana Hanna päätti aloittaa Toron Seikkailuiden julkaisun.

Heidi Lehto

Heidi Lehto

Heidi Lehto on sanataideohjaaja Inspiraation Maassa. Hän innostui Hannan kanssa flash fictioneista ja auttoi kirjan kirjoittamisessa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite