365 JUMALAN SANAN TOTUUTTA

365 JUMALAN SANAN TOTUUTTA

Terttu Paul

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

392 sivua

ISBN-13: 9789522865571

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.04.2013

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
39,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
365 JUMALAN SANAN TOTUUTTA - kirja on tavallisen ihmisen todistus toiselle ihmiselle niistä keskeisistä totuuksista, joita Raamatun kansien väliin kätkeytyy.
Kirjan tarkoituksena on antaa lukijalle yleiskuva Raamatun sisällöstä ja sanomasta, jotta tämä voisi henkilökohtaisesti löytää totuuden sekä Jumalasta itsestään että Hänen rakkaudestaan ja armostaan samoin kuin Hänen tuomioittensa perusteista.

Kirja on suunnattu erityisesti totuuden etsijöille ja hiljattain uskoon tulleille, mutta sopii hyvin luettavaksi myös jo Jumalaa ja Hänen Sanansa sisältöä tunteville. Kirjan ajatuksena on toimia johdatuksena Jumalan Totuuden eri osa-alueisiin, joista puolestaan koko Totuus rakentuu. Jumalan kirjoitettu Sana on laaja kokonaisuus, jossa kaikki asiat nivoutuvat kiinteästi toinen toiseensa eikä yksikään sana jää vaille merkitystä. Kirjan tekstissä Jumalan Sanan totuuksia on tuotu esiin sekä Raamattuun pohjautuvan ja vapaan kerronnan että Raamatusta lainattujen jakeiden kautta niin, että kukin kirjan kappaleista keskittyy tiettyyn aiheeseen.
Jumalan Sanan oikeanlainen ymmärtäminen on ensiarvoisen tärkeätä jokaisen ihmisen elämää ja tulevaisuutta samoin kuin iankaikkisuutta ajatellen. Jumalan Sanaan tutustuminen, ja sitä kautta sekä Jumalan että koko elämän syvempi ymmärtäminen, on ihmiselämän mittainen haaste ja tehtävä jokaiselle ihmiselle.
Terttu Paul

Terttu Paul

Terttu Paul on suomalainen, noin keski-ikäinen, aiemmin liikealalla ja kolmen lapsen kotiäitinä toiminut naishenkilö. Hän on sekä kiinnostunut että innostunut monista elämän osa-alueista, useimmiten vaatimattomalla tee-se-itse periaatteella. Samoin luovan toiminnan, erityisesti harmonisen visuaalisen ja kirjallisen ilmaisun monet mahdollisuudet kiinnostavat. Monet suunnitelmat, niin pienet kuin suuremmatkin ovat jo toteutuneet, monet ovat puolestaan jääneet toteuttamistaan odottaviksi unelmiksi. Jumalan sanan selkeät opetukset ja Pyhän Hengen johdatus toimivat tänä päivänä tiennäyttäjinä haaveiden ja unelmien toteuttamiseen myös erityyppisten kirjojen kirjoittajana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite