35 lasten laulupeliä

35 lasten laulupeliä

Kisut ja kukkaset

Susanna Király

Osa 1/7 tästä sarjasta

Lastenkirjat

Pehmeäkantinen

52 sivua

ISBN-13: 9789528044710

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.03.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
100%
17,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
35 LASTEN LAULUPELIÄ: KISUT JA KUKKASET
https://solfanet.com
SolfaNet on luonnollinen tapa oppia kirjoittamaan ja lukemaan musiikkia Kodály-menetelmällä. Tehtävänä on kirjoittaa puuttuvat nuotit tehtäväpaperiin. Äänitiedostot ovat MP3-muodossa Web hotellissa. Laulaa lauluja sanoilla tai "linnun kielellä" DO RE MI FA SO LA TI (suhteellinen solmisatio). Vastaussivut ovat kirjan lopussa. Julkaisun kuvitukset ovat omia kissoja ja kukkiani.
COVID-19 PROJEKTI
https://solfanet.fi
"COVID-19 projektini" ideana on tarjota karanteenissa oleville ihmisille 35 lasten laulupeliä. Rekisteröitymistä ei tarvita Moodle-tehtäviini. Kirjaudu sisään vieraana ja koko perhe voi pelata pelejä yhdessä.
Susanna Király

Susanna Király

Zoltán Kodályn filosofia musiikkikasvatuksen periaatteista on ajatus siitä, että jokaisella lapsella pitäisi olla oikeus ja mahdollisuus oppia musiikin kieltä, ja tämän oppimisen pitäisi tapahtua lapselle luonnollisella ja helpolla tavalla.
Susanna Királyn tavoitteena oli kehittää Zoltán Kodályn menetelmän mukaisesti hyvin ja tehokkaasti menetelmä musiikin oppimiseen. Király on kehittänyt kuusiosaisen Prima Vista -oppikirjasarjan ja väitteli Helsingin yliopistossa keväällä 2012 (Computer-aided Ear-training: A Contemporary Approach to Kodály's Music Education Philosophy).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite