101 Hyvää syytä olla sinkku

101 Hyvää syytä olla sinkku

Josefiina Falck

Romaanit & novellit

ePUB

414,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528030461

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.10.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä pieni kokoelma kerää yhteen satayksi parhainta syytä olla sinkku. Ei väliä onko sinkku tarkoituksella vai tarkoituksetta. Kirja tarjoaa lohtua pimeneviin iltoihin, huumoria arjen keskelle ja syvällisiä ajatuksia pureskeltavaksi. Olitpa sitten juuri kokenut sydänsuruja, pohtinut elämäsi eksistentiaalista tilannetta tai vahingossa päätynyt avioliittoon, lue tämä. Lue tämä kevyin mielin, sillä tähän kirjaan ei ole vuodatettu katkeria manauksia tai pelkkiä feministisiä aatteita. Tämä kirja on suunnattu miehille ja naisille, tai kenelle vaan, joten älä ensimmäiseksi tuomitse kirjaa kansien perusteella, vaikka niissä tuomittavaa onkin.
Josefiina Falck

Josefiina Falck

Josefiina Falck on Kainuusta Helsinkiin muuttanut jokapaikanhöylä, joka edelleen etsii suuntaa matkalleen. Hän on elämänsä aikana lukenut maksimissaan kolme kirjaa ja kirjoittanut vain pakon edestä. Pääasiallisesti hänen päivänsä tällä hetkellä kuluvat Aalto-Yliopistossa muotoilua opiskellen, millä ei ole mitään tekemistä kaunokirjallisuuden kanssa. Opiskelun ohessa erinäiset projektit, työpaikat ja tapahtumat ovat vieneet Falckia kaikkialle, mikä on muokannut hänestä keskittymiskyvyttömän sekopään, joka tykkää sanoa mielummin kyllä kuin ei.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite