Toinen meri

Toinen meri

Claudio Magris

Romaanit & novellit

ePUB

390,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789526925264

Kustantaja: Impromptu Kustannus

Julkaistu: 05.10.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Mitä varten juuri hänen pitäisi setviä nämä solmut, hänen, joka ei rakasta korkeita paikkoja vaan vaakatasossa makoilua poltellen itse käärimiään savukkeita ja katsellen merta?"

Claudio Magrisin todellisuuspohjainen aateromaani kysyy, mitä on yksilön vapaus ja onko elämä yhteiskunnan ulkopuolella mahdollista. Se hahmottelee "tosielämää", hetkelle antautumista ja itsen häivyttämistä pikemmin kuin levittäytymistä yhä laajemmalle.

Romaani kertoo Enrico Mreulen (1886-1959) vaiheista Euroopan historian käännekohdissa rajojen siirtyessä niin kartalla kuin ihmismielessä. Keskiössä on Enricon nuoruudenystävä, filosofi-runoilija Carlo Michelstaedter (1887-1910) ja hänen antaumuksen filosofiansa. Ystävä on Enricon radikaalien valintojen johtotähti, jota Enrico uskollisesti seuraa ja joka uhkaa samalla näivettää hänet.

Toinen meri kuvastelee myyttien ja sankaritarujen viitoittamaa täyteyttä, mutta loittoneeko puhdas nykyhetki yhä kauemmas?
Claudio Magris

Claudio Magris

Claudio Magris (s. 1939) on merkittävimpiä nykyeurooppalaisia kirjailijoita. Häneltä on ilmestynyt romaaneja, esseitä, näytelmiä ja kirjeenvaihtoa, ja hänen tuotantoaan on käännetty kymmenille kielille. Magrisilta on aiemmin suomennettu teokset Tonava (WSOY, suom. Leena Taavitsainen-Petäjä 2000), Mikrokosmoksia (WSOY, suom. Hannimari Heino 2002) ja Ymmärrättehän (ai-ai, suom. Hannimari Heino 2007).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite