Höyhenet polullani

Höyhenet polullani

Mervi Bergström

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

553,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523301191

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.11.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
24,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Höyhenet polullani" on tositarina meedio Mervi Bergströmin yli kolmekymmentä vuotta kestäneestä henkisestä matkasta. Kirja kuljettaa sinut läpi kaiken hänen kokemansa, oppimansa ja kanavoimansa. Kirjan tarkoituksena on auttaa sinua avaamaan oma yhteytesi henkimaailmaan ja intuitioosi. Bergström jakaa oman raadollisen kokemuksensa Sielun Synkästä Yöstä ja siitä miten hän murtumisensa keskellä löysi oman vahvuutensa.

Kirjan keskeisenä teemana ovat henkisen kehityksen esteet, tunnelukot. Tutustut myös henkioppaisiin, meditointiin, henkimaailman antamiin merkkeihin, menneisiin elämiin ja energiaan. Kirja sisältää runsaasti meditaatioita, joiden avulla voit avata ja syventää omaa yhteyttäsi.

Bergströmin kehittämä Sydämen Tie -tunnelukkoterapia pohjatuu kirjan oppeihin.
Mervi Bergström

Mervi Bergström

Mervi Bergström, Ba (Hons) on Englannissa asuva henkinen opettaja ja meedio. Hänen perheeseensä kuuluu kolme lasta ja kaksi kissaa. Bergström on myös koulutettu henkiparantaja, hypnoositerapeutti ja menneiden elämien regressiohoitaja. Vapaa-ajallaan hän maalaa, juoksee ja kirjoittaa.
Höyhenet polullani –kirjan Bergström kirjoitti intohimonaan auttaa muita henkistä polkua kulkevia tunnistamaan ja vapautumaan tunnelukoista.
Bergströmin kehittämä kirjaan pohjautuva Sydämen Tie –tunnelukkoterapia on yksilöllinen henkinen terapia, jossa Bergström intuitiivisesti lähestyy hoidettavan energiakeskuksia ja energiaa. Bergström käyttää työssään myös kehittämäänsä chakraregressiota auttaakseen hoidettavaa avaamaan ja tunnistamaan ns. karmallisia tunnelukkoja, joiden juuret ovat menneissä elämissä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite